Unieke voordelen

Een van de grote voordelen van digital social learning is dat je medewerkers de cursus kunnen volgen vanuit huis en wanneer het hen uitkomt. Daarmee faciliteer je je medewerkers om efficiënt te leren. Extra belangrijk in de kinderopvangbranche, want je hoeft overdag geen medewerkers uit te plannen en hen ook niet in te plannen voor een cursusavond als ze er al een lange werkdag op de groep op hebben zitten. Omdat onze learnings bestaan uit verschillende learning tools (een podcast, video, artikel, opdracht…) krijgen je medewerkers de stof op verschillende manieren aangereikt. Bovendien maken ze deel uit van een soort online klas, een community, waarmee ze tijdens de learning in verbinding staan. Daardoor blijven ze beter geboeid, is deelnemen leuker en effectiever!

Een ander voordeel is dat je de leerresultaten van je medewerkers kunt monitoren, alle statistieken worden inzichtelijk geregistreerd via ons platform. Dit levert waardevolle informatie op voor de verdere begeleiding en ontwikkeling van iedere individuele werknemer. Tot slot zijn onze trainingen doorgaans compacter dan gemiddeld waardoor er snel resultaat is en kunnen grote groepen medewerkers tegelijk deelnemen.

 

Knowhouse - online leren kinderopvang
Veel diversiteit in learning tools
Ontstaan vanuit kinderopvang
Knowhouse - online leren kinderopvang
Startdatum en looptijd op maat voor jouw organisatie
Knowhouse - online leren kinderopvang
Effectief en leuk door combinatie digitaal & sociaal
Knowhouse - online leren kinderopvang
Volop interactie; leren van en met elkaar

Op maat. Voor jouw organisatie.

We bieden onze learnings allemaal in-company aan. Daarmee heb je de mogelijkheid om de startdatum en duur samen met ons te bepalen. Wil je een training uit ons aanbod ook inhoudelijk specifiek op jouw organisatie toespitsen? Of samen met ons een compleet nieuwe training ontwikkelen? Dat kan. Zo kunnen we bijvoorbeeld video’s, casussen, voorbeelden en blogs uit je eigen organisatie gebruiken om het aanbod voor je werknemers vorm te geven.