Vacature: Projectmanager met opleidingskundige knowhow

 

Projectmanager | 24 – 32 uur per week

Zorgen dat professionals op een leuke en efficiënte manier kunnen leren, kortgezegd is dat wat Knowhouse doet. We hebben een duidelijke visie op persoonlijke en professionele ontwikkeling en vinden het belangrijk leren laagdrempelig en efficiënt mogelijk te maken. Dat doen we via digital social learning op ons geavanceerd platform.

Knowhouse is volop bezig het aanbod van masterclasses, trainingen en cursussen verder uit te breiden. Want we hebben niet alleen een duidelijke visie, maar ook een heldere ambitie. Daarom zijn we op zoek naar een ambitieuze collega, die bij ons de rol van projectmanager/program manager gaat vormgeven!


De functie
Word jij, net als wij, blij van professionals de mogelijkheid geven zich optimaal te ontwikkelen? Dan matchen we misschien wel! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en realiseren van het opleidingsprogramma voor Knowhouse. Je stroomlijnt het gehele proces van ontwikkelen, testen en op de markt brengen van een learning. Dit doe je niet alleen, maar samen met een development team van professionals dat door jou wordt begeleid en gefaciliteerd. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor de externe partners waarmee we samenwerken en zorg je voor een juiste verbinding met het development team.


Jij bent…
Aangezien we volop aan de weg timmeren, zijn we op zoek naar een pionier met lef. Je bent innovatief en creatief; eventuele onzekerheden en veranderingen dagen jou uit en je krijgt een kick van het steeds zoeken naar oplossingen en verbeteringen! Vanuit je deskundigheid als projectmanager/program manager weet je de juiste personen aan je te binden voor je development team. Je bent dan ook een sterke projectmanager die een team kan enthousiasmeren en coachen. Je hebt een hands-on mentaliteit en je bent gedreven; een gezonde prestatiedrang is jou niet vreemd. Je bent in staat (en vindt het leuk!) om buiten de gebaande paden te denken. Met een gezonde dosis humor zorg je ervoor dat jouw plezier in je werk door het hele team zo beleefd wordt!

 

Verder herken je je in het volgende profiel:

– Je beschikt over een relevante hbo-opleiding;

– Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring waaronder bij voorkeur ook op het gebied van digital social learning;

– Je beschikt over een netwerk om nieuwe relaties aan te boren en bent in staat commerciële doeleinden na te streven;

– Je overziet het grotere geheel, je bent een stevige persoonlijkheid met organisatorisch inzicht;

– Je bent snel met het aanleren van nieuwe software om bijvoorbeeld een leeromgeving in te richten;

– Je hebt bij voorkeur ervaring met het werken in een Agile werkomgeving.

 

Dit krijg jij…

Natuurlijk staat daar heel wat tegenover! We bieden je een zeer uitdagende en veelzijdige functie binnen een groeiende en resultaatgerichte organisatie die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Er is altijd ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven. Vanzelfsprekend is er meer dan voldoende ruimte voor jouw eigen persoonlijke ontwikkeling! Onze werksfeer is informeel en gericht op samenwerking. Knowhouse maakt onderdeel uit van de Nummereen holding en maakt gebruik van een sterk team, dat Knowhouse op allerlei (back-office)vlakken ondersteunt.

 

We bieden je een jaarcontract met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Op termijn behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden.

 

Word jij helemaal enthousiast van deze vacature? Reageer dan via een mail naar learning@know-house.nl, ter attentie van Mascha. Heb je vragen? Bel gerust: 085 -0203150. Je kunt ook dan vragen naar Mascha.