Knowhouse - online leren
Ons aanbod

Intuïtieve pedagogiek

Tijdens deze korte training gaan pedagogisch professionals ontdekken hoe intuïtie en pedagogiek kunnen samenvallen in het werken op de groep. Is de eerste ingeving ergens op gebaseerd en wanneer moet je nu wel of niet je gevoel volgen?

Wat biedt deze learning?

‘De eerste ingeving is de juiste‘. Zou die eerste ingeving te maken hebben met kennis, ervaring of een bepaald gevoel wat je ergens bij hebt?

Tijdens de training Intuïtieve pedagogiek krijgen deelnemers een eerste aanzet tot professioneel intuïtief pedagogisch handelen. Leuk die termen en een hele mond vol, maar wat wordt ermee bedoeld en nog belangrijker wat heb je eraan in de praktijk? Dat is wat pedagogisch medewerkers in deze training leren. Ze gaan ontdekken hoe intuïtie en pedagogiek kunnen samenvallen in hun werk als pedagogisch professional. Met als gedachte: verwonder jezelf over wat je ziet, hoort, voelt en weet!

We bieden deze training aan via digital social learning. Studiemateriaal is hiermee automatisch inbegrepen.

Wat levert deze learning op? Een overzicht.

Na afloop van de training Intuïtieve Pedagogiek ontvangen deelnemers een bewijs van deelname en beschikken zij over de volgende vaardigheden:

Knowhouse - online leren
Een verkenning van de eigen intuïtie in het dagelijkse (pedagogische) werk
Knowhouse - online leren
Herkennen van verschillen in intuïtie bij collega's
Knowhouse - online leren
Intuïtie kunnen koppelen aan pedagogische kennis
Knowhouse - online leren
Bewuster handelen vanuit intuïtie op basis van pedagogische kennis
Meer info

Online In-company

training overzicht

4 weken
6 uur

Vragen? Neem contact op met Knowhouse.

Gerelateerd aanbod

baby-expert

Baby-expert (STAP)

Tijdens deze cursus, die je kunt volgen vanuit je STAP-budget, leer je meer over het werken met nuljarigen. We zoomen specifiek in op de ontwikkeling van de allerjongste kinderen en hetgeen zij nodig hebben om zich optimaal te ontwikkelen.

Online leren bij Knowhouse

BHV Kind & Omgeving | Herhaling

Binnen deze training gaan jouw pedagogisch medewerkers aan de slag met bedrijfshulpverlening gericht op het werken met kinderen. De deelnemers doen de benodigde kennis op via digital social learning, om vervolgens de vaardigheden te oefenen in de praktijk.

 

Online leren bij Knowhouse

Betekenisvol spel

Maak in slechts twee weken tijd kennis met Startblokken. Je medewerkers krijgen tijdens de mini-training handvatten, inspiratie en inzichten. Zo kunnen pedagogisch medewerkers op de groep nog beter invulling geven aan het aanbieden van betekenisvolle activiteiten.

Knowhouse - online leren

Digital Social learning

Ons aanbod is gebaseerd op digital social learning. Het woord ‘social’ zegt het al; we vormen een soort community waarin je niet alleen kennis kunt halen maar ook kunt brengen. Dat zorgt voor een rijke leeromgeving!