Knowhouse - online leren
Ons aanbod

Intuïtieve pedagogiek

Tijdens deze korte training ga je ontdekken hoe intuïtie en pedagogiek kunnen samenvallen in je werk als pedagogisch professional. Is je eerste ingeving ergens op gebaseerd en wanneer moet je nu wel of niet je gevoel volgen?

Wat ga ik leren?

‘Je eerste ingeving is de juiste‘. Je bent vast bekend met deze uitspraak, die vaak klinkt wanneer er een lastige beslissing moet worden genomen of wanneer iemand een toets moet maken. Zou die eerste ingeving te maken hebben met kennis, ervaring of een bepaald gevoel wat je ergens bij hebt?

Tijdens de training Intuïtieve pedagogiek krijg je een eerste aanzet tot professioneel intuïtief pedagogisch handelen. Leuk die termen en een hele mond vol, maar wat wordt ermee bedoeld en nog belangrijker wat heb je eraan in de praktijk? Dat is wat je in deze training leert. Je gaat ontdekken hoe intuïtie en pedagogiek kunnen samenvallen in je werk als pedagogisch professional. Verwonder jezelf over wat je ziet, hoort, voelt en weet!

We bieden deze training aan via digital social learning.

Wat levert het me op? Een overzicht.

Na afloop van de training Intuïtieve Pedagogiek ontvang je een bewijs van deelname en beschik je over de volgende vaardigheden:

Knowhouse - online leren
Een verkenning van je eigen intuïtie in het dagelijkse (pedagogische) werk
Knowhouse - online leren
Je herkent verschillen in intuïtie bij collega's
Knowhouse - online leren
Je kunt intuïtie koppelen aan pedagogische kennis
Knowhouse - online leren
Je handelt bewuster vanuit je intuïtie op basis van pedagogische kennis
Data training
Online  75,00

training overzicht

4 weken
6 uur

Vragen? Neem contact op met Knowhouse.

Gerelateerd aanbod

Online leren bij Knowhouse

Betekenisvol spel

Maak in slechts twee weken tijd kennis met Startblokken. Je krijgt tijdens de mini-training handvatten, inspiratie en inzichten. Zo kun je  op de groep nog beter invulling geven aan het aanbieden van betekenisvolle activiteiten.

 

VVE – Opfrisser

Deze cursus is het vervolg op de cursus VVE – Basis.  We gaan dieper in op voorschoolse educatie bij peuters en frissen tegelijkertijd je basiskennis weer even op!

 

baby-expert

Baby-expert

Tijdens deze cursus leer je meer over het werken met nuljarigen. We zoomen specifiek in op de ontwikkeling van de allerjongste kinderen en hetgeen zij nodig hebben om zich optimaal te ontwikkelen.

Knowhouse - online leren

Digital Social learning

Ons aanbod is gebaseerd op digital social learning. Het woord ‘social’ zegt het al; we vormen een soort community waarin je niet alleen kennis kunt halen maar ook kunt brengen. Dat zorgt voor een rijke leeromgeving!