Op Jaarcongres Management Kinderopvang

Delen op social media

Knowhouse is trotse sponsor van het 19e Jaarcongres Management Kinderopvang op vrijdag 10 september in Nieuwegein. Ben jij ook aanwezig? Kom dan zeker langs onze stand!

Knowhouse is ontstaan vanuit de kinderopvang. Net zoals de rest van de sector ervoeren wij een enorme uitdaging om (verplichte) trainingen te organiseren binnen de drukke werkroosters van pedagogisch professionals. Gezien het sociale aspect zijn trainingen op locatie zeer waardevol, maar trekken een wig in iemands werk- én privéplanning. Het alternatief ‘e-learning’ is weliswaar gemakkelijker te organiseren, maar kenmerkt een individueel en eenzaam leerproces.

Wij geloven in de kracht van samen leren!
Wij geloven dat leren een actief en sociaal proces is. Nieuwe kennis en kunde leer je pas echt begrijpen en correct toepassen als je ermee aan de slag gaat. Met mede-deelnemers, collega’s en trainers discussiëren over de leerstof, nieuwe handelingen op je eigen werkplek uitvoeren en elkaar om feedback vragen, feedback geven én ontvangen. Dat is leren volgens Knowhouse!

Een ander, online en sociaal leerplatform: Knowhouse
Met Knowhouse leren pedagogisch professionals tegelijkertijd online, met elkaar en onder begeleiding van een trainer. Zo houden we professioneel ontwikkelen leuk, effectief en goed te combineren met werk- en privéleven. We laten je graag meer zien op 10 september.  We begroeten je graag bij onze stand (voor iedere bezoeker hebben we een leuke verrassing…).

Hopelijk tot dan!