Knowhow. Over de kinderopvang

Uit ervaring weten we dat pedagogisch medewerkers graag sámen leren. Om ervaringen uit te wisselen, kennis te delen, elkaar te ontmoeten…Maar zeker met de huidige werkdruk is (bij)scholing in de avonduren niet altijd wenselijk. En overdag mensen uitplannen voor een training is dan weer geen optie omdat het waarschijnlijk toch al ingewikkeld is om de personeelsplanning op de groepen rond te maken. Digital social learning is daarvoor een uitkomst. Je medewerkers leren samen maar toch vanuit huis en op moment dat het hen uitkomt; zo combineren ze het beste van twee werelden.  Ze vormen samen een online community, als ware het een digitale klas 2.0. Dat zorgt voor leerplezier en -rendement.

Een video-impressie

 

Digital learning. Socially.

Een greep uit ons aanbod:

Pro op de bso

Deze learning helpt jouw pedagogisch medewerkers om zichzelf verder te ontplooien tot een ware ‘pro’ op de bso. Een diversiteit aan onderwerpen komt aan bod, waaronder de aanpak bij ‘lastig’ gedrag en tips omtrent het aanbod voor 8+’ers.

Mental fitness

Je medewerkers duiken in de wereld van het mediteren. Deze training geeft hun persoonlijke ontwikkeling een boost. Balans, innerlijke rust, focus en toewijding zijn key.


R e v i e w s