Over Knowhouse

Wij zijn van mening dat zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling niet alleen noodzakelijk zijn om bij te blijven. Volgens ons zorgen ze ook voor (werk)plezier en energie. En laten we dat nu precies erg belangrijk vinden!

Vanuit die filosofie en op basis van jarenlange ervaring ontwikkelden we een duidelijke visie op persoonlijke en professionele ontwikkeling. We zijn van mening dat leren naast efficiënt en effectief ook leuk moet zijn. Daar maken we ons dan ook hard voor. Zodat professionals kunnen leren wanneer het hen uitkomt, vanuit een omgeving die aanspreekt en prikkelt om actief deel te nemen. Waar ze, naast het zich eigen maken van nieuwe kennis, ook waarde toe kunnen voegen vanuit hun eigen expertise en ervaringen om andere professionals te inspireren. Zo wordt delen vermenigvuldigen!

Met als kernwaarden onderscheidend, verwonderen, passie, plezier en groeien zorgen wij ervoor dat professionals zich efficiënt, relatief snel en grotendeels vanuit huis verder kunnen ontwikkelen. Online én sociaal verbonden. We maken daarvoor gebruik van digital social learning.

Knowhouse is geregistreerd bij het CRKBO.


Growing by sharing: