Digital social learning bij Knowhouse

Let's get digital. Socially.

We maken gebruik van social learning, een geavanceerde vorm van het bekendere digital learning. Eigenlijk is het een soort ‘digital learning 3.0’. 
We noemen het zelf dan ook het liefst digital social learning. Via ons online platform neem je deel aan een opleiding of training die bestaat uit een grote variatie aan leerobjecten. Denk hierbij aan een podcast, artikel, opdracht of videofragment.

 

 

Knowhouse - online leren
Begeleiding door experts uit jouw vakgebied
Knowhouse - online leren
Leren op je eigen tempo
Knowhouse - online leren
Mogelijkheid tot maatwerk
Knowhouse - online leren
Dynamisch en interactief aanbod
Digital social learning bij Knowhouse

Optimaal leerrendement

Je kunt zelf bepalen wanneer, hoe, waar en waarmee je leert. Hiermee kun je de scholing optimaal toespitsen op jouw persoonlijke situatie en leerbehoefte. Omdat de training online plaatsvindt, kun je deze vanuit huis doen. Deze veiligheid van thuis en de mogelijkheid om zelf je eigen leerpad te kiezen en vorm te geven, zorgt voor een optimaal leerrendement! Omdat je bovendien niet alleen kennis en inspiratie kunt halen maar ook kunt brengen, ontstaat er een rijke leeromgeving. Deze sociale component maakt ons online aanbod uniek. We creëren een veilige, uitdagende community waarin je met gelijkgestemden je kennis en vaardigheden verrijkt!