Let's get digital. Socially.

Wij geloven in de kracht van samen leren. Ervaringen uitwisselen, elkaar inspireren, inspelen op vragen en antwoorden van andere deelnemers… je leert in onze ogen optimaal als dit in verbinding met anderen gebeurt! De tijd dat dit alleen bereikt kon worden door samen in een klaslokaal te zitten is voorbij. Wij combineren heel graag de geneugten van online leren met de voordelen van samen (en dus social) leren. 
We noemen dat digital social learning.

Learning tools

Via ons online platform nemen je medewerkers deel aan een learning die bestaat uit een grote variatie aan zogeheten leerobjecten ofwel learning tools. Denk hierbij aan een podcast, artikel, opdracht of videofragment. We zoeken steeds naar de beste vorm om de inhoud het allerbest over te brengen. Bovendien zorgt deze diversiteit voor afwisseling en daardoor leerplezier. Wat ons betreft essentieel omdat dit volgens ons het verschil maakt tussen het behalen van een certificaat en ook daadwerkelijk iets leren! Ons aanbod is specifiek afgestemd op de kinderopvangbranche. Uit ervaring weten we dat digital social learning bij uitstek geschikt is voor pedagogisch medewerkers.

 

Digital social learning bij Knowhouse

Optimaal leerrendement

Je medewerkers kunnen zelf bepalen wanneer, hoe en waar zij online leren. Hiermee kunnen zij de scholing optimaal toespitsen op hun persoonlijke situatie en leerbehoefte. Omdat de training online plaatsvindt, kunnen je medewerkers deze vanuit huis doen. Deze veiligheid van thuis en de mogelijkheid om zelf een eigen leerpad te kiezen en vorm te geven, zorgen voor een optimaal leerrendement. Deelnemers brengen hun kennis en ervaring in, maar halen ook inspiratie uit de reacties van de andere deelnemers. Zo ontstaat er een rijke leeromgeving. Deze sociale component maakt ons online aanbod uniek. We creëren een veilige, uitdagende community waarin je medewerkers met gelijkgestemden hun kennis en vaardigheden verrijken!

Online leren bij Knowhouse

Online brochure

Digital social learning is een term die voor veel mensen nog onbekend is. Daarom maakten we een online brochure, waarin je in een paar minuten tijd meer te weten komt over digital social learning. Bekijk deze brochure hier! Heb je vragen? Neem contact met ons op!