Maatwerk. Voor jouw organisatie.

Naast de reeds ontwikkelde learnings in ons portfolio, realiseren we ook learnings en leeroplossingen op maat. We bieden een totaalconcept: we ontwerpen, ontwikkelen, hosten, modereren en evalueren jouw eigen specifieke learning op basis van de behoeften, wensen en huisstijl van je organisatie. We inspireren, adviseren en begeleiden je bij het volledige traject. Dat traject is op te delen in twee fasen: het voortraject en het feitelijke ontwikkeltraject. Hieronder vind je de vijf stappen van het voortraject beschreven.

S T A P 1 : Strategische inspiratiesessie
S T A P 2 : Brainstormsessie
S T A P 3 : Terugkoppeling via factsheet
S T A P 4 : Raamwerk & offerte
S T A P 5 : Akkoord? Start ontwikkeling!

Leerplezier. En leerrendement

Heb je ontwikkeling van je medewerkers hoog in het vaandel staan? Dan kunnen we elkaar de hand schudden. Volgens ons zijn professionals die zich blijven ontwikkelen, medewerkers die plezier blijven houden in hun werk. En dat is een groot goed! Een learning die perfect aansluit bij de doelgroep, zowel qua inhoud als vormgeving, levert het meeste leerplezier en leerrendement op. Helemaal mooi is het als deelnemers met de learning niet alleen zelf hun kennis verrijken maar zelf ook hun kennis kunnen delen. Zo ontstaat er een rijke leeromgeving!

Ons aanbod is gebaseerd op het principe van digital social learning.  Een relatief nieuwe vorm van leren die de voordelen van klassikaal leren combineert met de voordelen van online leren. Een ideale combinatie.