Ons aanbod

Een overzicht van de meest recente cursussen van Knowhouse, speciaal voor jou

baby-expert

Baby-expert

Tijdens deze cursus leren pedagogisch medewerkers meer over het werken met nuljarigen. We zoomen specifiek in op de ontwikkeling van de allerjongste kinderen en hetgeen zij nodig hebben om zich optimaal te ontwikkelen.

Online leren bij Knowhouse

Betekenisvol spel

Maak in slechts twee weken tijd kennis met Startblokken. Je medewerkers krijgen tijdens de mini-training handvatten, inspiratie en inzichten. Zo kunnen pedagogisch medewerkers op de groep nog beter invulling geven aan het aanbieden van betekenisvolle activiteiten.

Knowhouse - samen online leren

BHV Kind & Omgeving

Binnen deze training gaan pedagogisch medewerkers aan de slag met bedrijfshulpverlening gericht op het werken met kinderen. Met kennis als basis gaan zij de vaardigheden trainen die nodig zijn om kinderen een veilige omgeving te bieden en hulp wanneer nodig.

Knowhouse - samen online leren

Effectief schrijven

Wat zijn do’s en don’t als je je boodschap helder en goed wil overbrengen op schrift? Naast een foutloze spelling zijn daarvoor enkele gouden regels en handigheidjes. Tijdens deze masterclass krijgen deelnemers ze onthuld!

 

Knowhouse - online leren

Intuïtieve pedagogiek

Tijdens deze korte training gaan pedagogisch professionals ontdekken hoe intuïtie en pedagogiek kunnen samenvallen in het werken op de groep. Is de eerste ingeving ergens op gebaseerd en wanneer moet je nu wel of niet je gevoel volgen?

Knowhouse - online leren

VVE – Basis

Deze learning bevat het gedachtegoed van Startblokken. Startblokken is een landelijk erkend werkplan om de ontwikkeling van jonge kinderen optimaal te stimuleren.