Ons aanbod

Een overzicht van de meest recente cursussen van Knowhouse, speciaal voor jou

baby-expert

Baby-expert

Tijdens deze cursus leer je meer over het werken met nuljarigen. We zoomen specifiek in op de ontwikkeling van de allerjongste kinderen en hetgeen zij nodig hebben om zich optimaal te ontwikkelen.

Online leren bij Knowhouse

Betekenisvol spel

Maak in slechts twee weken tijd kennis met Startblokken. Je krijgt tijdens de mini-training handvatten, inspiratie en inzichten. Zo kun je  op de groep nog beter invulling geven aan het aanbieden van betekenisvolle activiteiten.

 

Knowhouse - samen online leren

BHV Kind & Omgeving

Binnen deze training ga je aan de slag met bedrijfshulpverlening gericht op het werken met kinderen. Met kennis als basis ga je de vaardigheden trainen die je nodig hebt om kinderen een veilige omgeving te bieden en hulp wanneer nodig.

Knowhouse - samen online leren

Effectief schrijven

Wat zijn do’s en don’t als je je boodschap helder en goed wil overbrengen op schrift? Naast een foutloze spelling zijn daarvoor enkele gouden regels en handigheidjes. Tijdens deze masterclass krijg je ze onthuld!

 

Knowhouse - online leren

Intuïtieve pedagogiek

Tijdens deze korte training ga je ontdekken hoe intuïtie en pedagogiek kunnen samenvallen in je werk als pedagogisch professional. Is je eerste ingeving ergens op gebaseerd en wanneer moet je nu wel of niet je gevoel volgen?

Knowhouse - online leren

VVE – Basis

Tijdens deze cursus, die gebaseerd is op Startblokken, leer je grondig de basisbeginselen van voor- en vroegschoolse educatie. Startblokken gaat uit van ontwikkelingsgericht werken waarbij het spel centraal staat. Door te spelen ontwikkelen kinderen zich in de volle breedte. Maar hoe kun jij als professional ontwikkelingsgericht deelnemen aan het spel van kinderen? Dat leer je tijdens deze cursus.