baby-expert
Ons aanbod

Baby-expert

Tijdens deze cursus leren pedagogisch medewerkers meer over het werken met nuljarigen. We zoomen specifiek in op de ontwikkeling van de allerjongste kinderen en hetgeen zij nodig hebben om zich optimaal te ontwikkelen.

Wat biedt deze learning?

Tijdens de cursus Baby-expert zoomen we specifiek in op de ontwikkeling van de allerjongste kinderen en wat zij nodig hebben om zich optimaal te ontwikkelen. Pedagogisch medewerkers leren hoe zij hierop in kunnen spelen. Aan de hand van video-opdrachten brengen ze het geleerde direct concreet in de praktijk. Na het volgen van deze cursus zijn deelnemers bevoegd om te werken op een babygroep conform de eisen van de Wet IKK. Deze cursus is opgenomen in het scholingsaanbod van FCB. Na afloop kunnen je deelnemende medewerkers zich met recht een baby-expert noemen en ontvangen zij hiervoor ook een certificaat.

We bieden deze training aan via digital social learning. Studiemateriaal is hiermee automatisch inbegrepen. De genoemde looptijd van tien weken is indicatief. Als je voor jouw medewerkers een andere looptijd beter passend vindt dan is dit in overleg mogelijk.

Wat levert de learning op? Een overzicht.

Na afloop van de training Baby-expert hebben deelnemers (nog meer) kennis en kunde omtrent:

Knowhouse - online leren
De ontwikkeling van een baby met bijbehorende mijlpalen
Knowhouse - online leren
Spel- en ontwikkelingsmaterialen
Knowhouse - online leren
Het babybrein
Knowhouse - online leren
Baby's op de groep (slaap-/waakritme, tiltechnieken, voeding etc.)
Knowhouse - online leren
Interactievaardigheden
Knowhouse - online leren
Communicatie met ouders
Meer info

Online Vanaf  295,00
Startdatum in overleg (in-company)

cursus overzicht

10 weken
21 uur

Vragen? Neem contact op met Knowhouse.

Reviews Baby-expert

Gerelateerd aanbod

Connect met culturen

Binnen de kinderopvang is er een toename van kinderen uit verschillende culturen. Dat vraagt iets anders van pedagogisch professionals. In deze learning geven we inzichten en handvatten waarmee professionals beter in verbinding kunnen komen met kinderen met een andere culturele achtergrond en hun ouders.

Tech op de bso

Tegenwoordig zit ‘tech’ verweven in alle aspecten van de samenleving. Vaak mist de inspiratie om kinderen hier vroeg mee in aanraking te laten komen. In deze learning reiken we praktische handvatten aan om op een laagdrempelige manier technische activiteiten aan te bieden op de bso.

Pro op de bso

Deze learning helpt jouw pedagogisch medewerkers om zichzelf verder te ontplooien tot een ware ‘pro’ op de bso. Een diversiteit aan onderwerpen komt aan bod, waaronder de aanpak bij ‘lastig’ gedrag en tips omtrent het aanbod voor 8+’ers.

Digital Social learning

Ons aanbod is gebaseerd op digital social learning. Het woord ‘social’ zegt het al; we vormen een soort community waarin je niet alleen kennis kunt halen maar ook kunt brengen. Dat zorgt voor een rijke leeromgeving!