baby-expert
Ons aanbod

Baby-expert

  • De training kan online gevolgd worden in je eigen tempo, maar wel samen met andere pedagogisch professionals
  • Begeleiding en feedback van onze trainers maakt de cursus interactief
  • Theorie en praktijk worden gecombineerd, waarbij je met video-opdrachten direct toepast wat je leert
  • Pedagogisch medewerkers behalen met plezier het geldige certificaat voor de Wet IKK

Wat biedt deze learning?

Tijdens de cursus Baby-expert zoomen we specifiek in op de ontwikkeling van de allerjongste kinderen en hoe pedagogisch medewerkers hen kunnen ondersteunen in deze cruciale groeifase. Door middel van interactieve video-opdrachten wordt theorie meteen vertaald naar de praktijk. Zo ben je verzekerd van een leerervaring die direct bijdraagt aan de kwaliteit van de babyopvang.

Onze training is volledig afgestemd op de eisen van de Wet IKK en is opgenomen in het officiële scholingsaanbod van FCB. Dit garandeert dat onze cursisten niet alleen uitstekend voorbereid zijn op hun rol als verzorger en opvoeder, maar na afronding van de cursus ook het erkende certificaat ‘baby-expert’ ontvangen. Deze kwalificatie is vanaf 1 januari 2025 verplicht.

Ons flexibele digital social learning platform maakt leren toegankelijk en efficiënt. Alle benodigde studiematerialen zijn direct online beschikbaar, en de standaard cursusduur van tien weken kan, in overleg, aangepast worden aan de specifieke behoeften van jouw team.

Meer info

Online Vanaf  295,00 p.p.
18 maart 2024 (in-company startdatum in overleg)

cursus overzicht

10 weken
21 uur

Vragen? Neem contact op met Knowhouse.

Wat levert de learning op? Een overzicht.

Na afloop van de training Baby-expert hebben deelnemers (nog meer) kennis en kunde omtrent:

Knowhouse - online leren
De ontwikkeling van een baby met bijbehorende mijlpalen
Knowhouse - online leren
Spel- en ontwikkelingsmaterialen
Knowhouse - online leren
Het babybrein
Knowhouse - online leren
Baby's op de groep (slaap-/waakritme, tiltechnieken, voeding etc.)
Knowhouse - online leren
Interactievaardigheden
Knowhouse - online leren
Communicatie met ouders

Reviews Baby-expert

Gerelateerd aanbod

Gezondheids-programma voor peuters: Sti-Sta-Sterk

Sti-Sta-Sterk is een gezondheidsprogramma voor pedagogisch medewerkers en bestaat uit een online learning, een hapklaar activiteitenprogramma, tips voor ouders en een uitgebreide materialenbox.

Connect met culturen

Binnen de kinderopvang is er een toename van kinderen uit verschillende culturen. Dat vraagt iets anders van pedagogisch professionals. In deze learning geven we inzichten en handvatten waarmee professionals beter in verbinding kunnen komen met kinderen met een andere culturele achtergrond en hun ouders.

Tech op de bso

Tegenwoordig zit ‘tech’ verweven in alle aspecten van de samenleving. Vaak mist de inspiratie om kinderen hier vroeg mee in aanraking te laten komen. In deze learning reiken we praktische handvatten aan om op een laagdrempelige manier technische activiteiten aan te bieden op de bso.

Digital Social learning

Ons aanbod is gebaseerd op digital social learning. Het woord ‘social’ zegt het al; we vormen een soort community waarin je niet alleen kennis kunt halen maar ook kunt brengen. Dat zorgt voor een rijke leeromgeving!