baby-expert
Ons aanbod

Baby-expert

Tijdens deze cursus leren pedagogisch medewerkers meer over het werken met nuljarigen. We zoomen specifiek in op de ontwikkeling van de allerjongste kinderen en hetgeen zij nodig hebben om zich optimaal te ontwikkelen.

Wat biedt deze learning?

Tijdens de cursus Baby-expert zoomen we specifiek in op de ontwikkeling van de allerjongste kinderen en wat zij nodig hebben om zich optimaal te ontwikkelen. Pedagogisch medewerkers leren hoe zij hierop in kunnen spelen. Na het volgen van deze cursus zijn deelnemers bevoegd om te werken op een babygroep conform de eisen van de Wet IKK. Deze cursus is opgenomen in het scholingsaanbod van FCB. Na afloop kunnen je deelnemende medewerkers zich met recht een baby-expert noemen.

We bieden deze training aan via digital social learning. Studiemateriaal is hiermee automatisch inbegrepen.

Wat levert de learning op? Een overzicht.

Na afloop van de training Baby-expert hebben deelnemers (nog meer) kennis over:

Knowhouse - online leren
De ontwikkeling van een baby met bijbehorende mijlpalen
Knowhouse - online leren
Spel- en ontwikkelingsmaterialen
Knowhouse - online leren
Het babybrein
Knowhouse - online leren
Baby's op de groep (slaap-/waakritme, tiltechnieken, voeding etc.)
Knowhouse - online leren
Interactievaardigheden
Knowhouse - online leren
Communicatie met ouders
Meer info
Online  295,00
Startdatum in overleg (in-company)

cursus overzicht

8 weken
21 uur

Vragen? Neem contact op met Knowhouse.

Reviews Baby-expert

Gerelateerd aanbod

Tech op de bso

Tegenwoordig zit ‘tech’ verweven in alle aspecten van de samenleving. Vaak mist de inspiratie om kinderen hier vroeg mee in aanraking te laten komen. In deze learning reiken we praktische handvatten aan om op een laagdrempelige manier technische activiteiten aan te bieden op de bso.

Pro op de bso

Deze learning helpt jouw pedagogisch medewerkers om zichzelf verder te ontplooien tot een ware ‘pro’ op de bso. Een diversiteit aan onderwerpen komt aan bod, waaronder de aanpak bij ‘lastig’ gedrag en tips omtrent het aanbod voor 8+’ers.

Online leren bij Knowhouse

BHV Kind & Omgeving | Herhaling

Binnen deze training gaan jouw pedagogisch medewerkers aan de slag met bedrijfshulpverlening gericht op het werken met kinderen. De deelnemers doen de benodigde kennis op via digital social learning, om vervolgens de vaardigheden te oefenen in de praktijk.

 

Digital Social learning

Ons aanbod is gebaseerd op digital social learning. Het woord ‘social’ zegt het al; we vormen een soort community waarin je niet alleen kennis kunt halen maar ook kunt brengen. Dat zorgt voor een rijke leeromgeving!