Blogs & nieuws

Hier een overzicht van recente blogartikelen en nieuwsberichten

Onboarden met een learning

Hanneke van Loon is als recruiter bij Nummereen Kinderopvang verantwoordelijk voor de aanname en onboarding van nieuwe collega’s. Voor dat laatste ontwikkelde Knowhouse in opdracht van Nummereen een learning op maat. Hanneke vertelt over deze online onboarding genaamd Nieuw bij Nummereen.

Knowhouse - online leren

Jaarcongres Management Kinderopvang

Op vrijdag 8 september vindt het jaarcongres Management Kinderopvang weer plaats in de Reehorst in Ede. Knowhouse sponsort het congres dat dit keer als thema ‘kwaliteit door goed werkgeverschap’ heeft.

Learnings in het najaar

In het vroege najaar gaan twee van onze learnings weer van start. Op 25 september start Pro op de bso, specifiek voor pedagogisch professionals die werken op de buitenschoolse opvang. En 2 oktober begint Connect met culturen, bedoeld voor professionals die werken met jonge kinderen met een andere culturele achtergrond.

Coachen, verbinden en inspireren

Annick Cuypers is teamcoach en pedagogisch coach bij Nummereen Kinderopvang. Zij is dan ook goed bekend met de ins & outs van werken in de kinderopvang. Het is haar ambitie om pedagogisch medewerkers te inspireren, coachen en verbinden. Dat maakt haar tot een ideale moderator voor de learnings die Knowhouse biedt voor de kinderopvangbranche. In gesprek met Annick.

Start ontwikkeling Sti-Sta-Sterk

In opdracht van de gemeente Veldhoven gaan we de komende maanden gaan we aan de slag met het ontwikkelen van de learning Sti-Sta-Sterk. Deze online learning richt zich op ontmoeting, ontspanning, beweging en voeding bij peuters.

Onboarding Nummereen

Nummereen Kinderopvang hecht er veel waarde aan om nieuwe collega’s warm welkom te heten en op een prettige manier kennis te laten maken met de organisatie en alles wat daarbij hoort.

30e plek Drakenbootfestival

Zaterdag 3 juni jl. vond het eerste Drakenbootfestival van de Kempen plaats. Een sportief evenement voor lokale ondernemers, daar verbinden we graag onze naam aan. Knowhouse was dan ook een van de hoofdsponsors.

Webinar culturele diversiteit

In de kinderopvangbranche krijgen pedagogisch professionals in toenemende mate te maken met kinderen uit verschillende culturen. Deze diversiteit is ontzettend belangrijk en ook leuk. Maar hiermee wordt er wat anders van pedagogisch medewerkers gevraagd.

Leerervaringen creëren

Learnings ontwikkelen die leuk zijn om te volgen én een hoog leerrendement hebben. Dat is waar we bij Knowhouse naar streven. Of dat nu een open training is of een op maat ontwikkelde unieke learning; we zorgen er altijd voor dat deze inhoudelijk sterk is, maar ook leerplezier oplevert door een diversiteit aan leerobjecten en de mogelijkheid tot veel interactie. Onze learning & development specialist Manon is hier grotendeels verantwoordelijk voor. Ze vertelt er meer over.