Lancering Sti-Sta-Sterk programma

Delen op social media

Vandaag was het een feestelijke dag bij mfa Noord en mfa Zuid, waar we bij de start van de Veldhoven Gezond weken samen met Cordaad Welzijn de lancering van het Sti-Sta-Sterk programma vierden. Vanaf deze opening zullen de Veldhovense locaties van Nummereen Kinderopvang en Korein aan de slag gaan met het Sti-Sta-Sterk programma.

Dit vernieuwende programma is tot stand gekomen dankzij een samenwerking met de Gemeente Veldhoven en zet spel en plezier in als fundament voor het bijbrengen van gezonde gewoontes bij jonge kinderen. De karakters Guus Giraf, Aike Aapje en Zef Zebra nemen de peuters mee op een avontuur in Sti-Sta-Sterk-land, waar ze spelenderwijs leren over het belang van gezond eten, regelmatig bewegen en voldoende ontspannen.

Het Sti-Sta-Sterk programma is ontwikkeld met een duidelijk doel: het ondersteunen van pedagogisch professionals bij het integreren van voeding, beweging en ontspanning in de dagelijkse routine van de peutergroep. Het vroegtijdig aanleren van gezonde gewoontes bij kinderen legt de basis voor een gezonde levensstijl op latere leeftijd. De learning omvat niet alleen essentiële kennis en inzichten voor pedagogisch medewerkers over deze thema’s, maar biedt ook een direct toepasbaar activiteitenprogramma.

Heb je interesse in deze nieuwe learning? Hier lees je er meer over: https://know-house.nl/ons-aanbod/gezondheidsprogramma-voor-peuters-sti-sta-sterk/