Ons aanbod

Mental Fitness

Je medewerkers duiken in de wereld van het mediteren. Deze training geeft hun persoonlijke ontwikkeling een boost. Balans, innerlijke rust, focus en toewijding zijn key.

Wat biedt deze learning?

Tijdens deze no-nonsense training Mental Fitness komen jouw medewerkers meer te weten over de voordelen van mediteren en ze ervaren deze ook. Ze leren onder andere zichzelf te ontladen van spanningen, stress en indrukken in het dagelijks leven en om te gaan met veranderingen. En daarnaast leren ze zichzelf mentaal en fysiek op te laden met nieuwe energie. In de meditaties leggen we de nadruk op het ontwikkelen van een helikopterview om situaties en ervaringen goed te kunnen relativeren. Ook werken aan de mindset slaan we niet over.

Investeer in fitte professionals

Deze training is voor deelnemers een waardevolle investering om meer uit zichzelf en uit het leven te halen. Balans, innerlijke rust, focus en toewijding worden onderdeel van de uitstraling van je medewerkers. We bieden deze training aan via digital social learning. Studiemateriaal is hiermee automatisch inbegrepen. We bieden deze training aan in samenwerking met Innertechnology.

Voor aanvang van de training meten we de vitaliteit van je medewerkers en na afloop doen we dat ook. We gebruiken daardoor de zogeheten Vita-16, ontwikkeld door TNO.

Blog

HR-directeur Mascha Dalaey van Nummereen Kinderopvang schreef een blog over haar ervaring met de learning en haar visie op vitale medewerkers.

“Je wilt als werkgever instrumenten kunnen inzetten om te voorkomen dat medewerkers zich ziek melden. De learning Mental Fitness draagt echt bij aan verzuimpreventie en kan voor medewerkers het verschil maken.”
Lees hier haar blog.


Meer weten over de learning Mental Fitness? Bekijk de online brochure voor meer meer achtergrondinformatie over de learning.

Wat levert de learning op? Een overzicht

Na afloop van de training Mental Fitness kunnen deelnemers:

 

Knowhouse - online leren
Zichzelf ontladen van spanningen, stress en indrukken.
Knowhouse - online leren
Zichzelf opladen met verfrissende energie en waardevolle inzichten.
Knowhouse - online leren
Mediteren op dieper niveau.
Knowhouse - online leren
Uitgebreider werken met je mindset en perceptie.
Knowhouse - online leren
Beter omgaan met veranderingen en het zien als een leermoment.
Meer info

Online Vanaf  100,00
Startdatum in overleg (in-company)

training overzicht

4 weken
1.5 uur per week

Vragen? Neem contact op met Knowhouse.

Reviews

Gerelateerd aanbod

Mental Fitness

Je medewerkers duiken in de wereld van het mediteren. Deze training geeft hun persoonlijke ontwikkeling een boost. Balans, innerlijke rust, focus en toewijding zijn key.

Digital Social learning

Ons aanbod is gebaseerd op digital social learning. Het woord ‘social’ zegt het al; we vormen een soort community waarin je niet alleen kennis kunt halen maar ook kunt brengen. Dat zorgt voor een rijke leeromgeving!