Ons aanbod

Mental fitness

Je medewerkers duiken in de wereld van het mediteren. Deze training geeft hun persoonlijke ontwikkeling een boost. Balans, innerlijke rust, focus en toewijding zijn key.

Wat biedt deze learning?

Tijdens deze no-nonsense training Mental fitness komen je medewerkers meer te weten over de voordelen van mediteren en ervaren ze deze ook. Ze leren onder andere zichzelf te ontladen van spanningen, stress en indrukken in het dagelijks leven.  Ook beter leren omgaan met veranderingen maakt er onderdeel van uit. Daarnaast leren ze zichzelf mentaal en fysiek op te laden met nieuwe energie.  In de meditaties leggen we de nadruk op het ontwikkelen van een helikopterview om situaties en ervaringen goed te kunnen relativeren. Ook werken aan de mindset slaan we niet over. Het uiteindelijke resultaat is meer energie, motivatie en veerkracht en daarmee een productievere medewerker die bovendien minder vaak ziek is.

Meer info

Online Vanaf  100,00 p.p.
Startdatum in overleg (in-company)

training overzicht

4 weken
1.5 uur per week

Vragen? Neem contact op met Knowhouse.

Investeer in fitte professionals

Deze training is een waardevolle investering om te zorgen voor mentaal fitte medewerkers. Balans, innerlijke rust, focus en toewijding worden onderdeel van de uitstraling van je medewerkers. We bieden deze training aan via digital social learning. Studiemateriaal is hiermee automatisch inbegrepen. De genoemde looptijd van vier weken is indicatief. Als je voor jouw medewerkers een andere looptijd beter passend vindt dan is dit in overleg mogelijk. Deze learning is een goede mogelijkheid om het fit- of vitaliteitsprogramma dat je op fysiek vlak eventueel al hebt voor je werknemers uit te breiden met een mentaal deel.

Voor aanvang van de training meten we de vitaliteit van je medewerkers en na afloop doen we dat ook. We gebruiken daardoor de zogeheten Vita-16, ontwikkeld door TNO.

 

Meer weten over hoe je kunt zorgen voor meer motivatie, veerkracht en energie bij je medewerkers? Bekijk de opname van het inspirerende webinar hierover. 

Wat levert de learning op? Een overzicht

Na afloop van de training Mental fitness kunnen deelnemers:

 

Knowhouse - online leren
Zichzelf ontladen van spanningen, stress en indrukken
Knowhouse - online leren
Zichzelf opladen met verfrissende energie en waardevolle inzichten
Knowhouse - online leren
Mediteren op dieper niveau
Knowhouse - online leren
Uitgebreider werken met mindset en perceptie
Knowhouse - online leren
Beter omgaan met veranderingen en deze zien als leermoment

Reviews

Gerelateerd aanbod

Mental fitness

Je medewerkers duiken in de wereld van het mediteren. Deze training geeft hun persoonlijke ontwikkeling een boost. Balans, innerlijke rust, focus en toewijding zijn key.

Digital Social learning

Ons aanbod is gebaseerd op digital social learning. Het woord ‘social’ zegt het al; we vormen een soort community waarin je niet alleen kennis kunt halen maar ook kunt brengen. Dat zorgt voor een rijke leeromgeving!