Learnings als een maatpak

Delen op social media

Per 1 januari 2023 is Irene Gruintjes gestart als onze nieuwe program manager. Ze begint op het moment dat Knowhouse klaar is voor een nieuwe fase. Onze ‘fundering’ staat inmiddels als een huis en we zijn klaar om verder te bouwen. Irene gaat hier een grote rol in spelen. In deze blog vertelt ze erover.

Kinderen, vitaliteit, sport
“Knowhouse bestaat inmiddels zo’n twee jaar. In die jaren heeft Knowhouse een mooi portfolio opgebouwd bestaande uit diverse learnings. Omdat Knowhouse van oorsprong gelieerd is aan een kinderopvangorganisatie, waren de eerste learnings logischerwijs vooral gericht op die specifieke branche. Maar Knowhouse is intussen volwassen geworden. De learnings uit het portfolio zijn veelvuldig afgenomen met bewezen leerrendement. Tel daarbij op dat de unieke online leeromgeving ook buiten de kinderopvangbranche zeer goed inzetbaar is. Niet alleen pedagogisch professionals vinden het immers belangrijk dat leren op een efficiënte en leuke manier kan. Tijd dus voor een uitbreiding van het aanbod, en daar kom ik als kersverse program manager om de hoek kijken!

Ik ga de komende tijd aan de slag om Knowhouse ook buiten de kinderopvangbranche op de kaart te zetten. We richten ons hierbij in eerste instantie op de pijlers waar we veel affiniteit en ervaring mee hebben: kinderen, vitaliteit en sport. We ontwikkelen learnings, die dus betrekking hebben op een van bovengenoemde pijlers, op maat. Volledig afgestemd op de behoefte van de opdrachtgever. We begeleiden het hele traject, van de eerste brainstorm tot de eindevaluatie. Dat betekent dat we de learning ontwerpen, maar vervolgens ook ontwikkelen, hosten, en modereren. Dat doen we in nauwe samenspraak met de opdrachtgever en helemaal in de bijbehorende (huis)stijl. Zo’n costumized learning draagt bij aan leerplezier en –rendement, is onze ervaring.

Binnenkort meer informatie op site
Met mijn ervaring op het vlak van trainingen en educatie hoop ik een mooie bijdrage te leveren aan deze nieuwe ontwikkeling. Met veel enthousiasme ga ik meebouwen aan een solide organisatie. Die professioneel, klantvriendelijk en dé expert op het vlak van digital social learning is! Binnenkort vind je hier op onze website meer informatie over het laten ontwikkelen van een maatwerk-learning. We zijn er achter de schermen volop mee bezig. Nu al meer weten? Neem gerust contact met me op: irene@know-house.nl. Ik ga vrijblijvend heel graag met je in gesprek!”