Online leren bij Knowhouse

Gratis mini-training

Delen op social media

Vanaf 7 januari openen we voor 2 weken een gratis online mini-training Betekenisvol spel. Zo kun je (je medewerkers laten) kennismaken met Startblokken én met digital social learning.

We starten 2021 met een cadeautje! Vanaf 7 januari openen we voor 2 weken een gratis online mini-training Betekenisvol spel. Zo kun je (je medewerkers laten) kennismaken met Startblokken én met digital social learning.

Betekenisvol spel
Deze mini-training geeft je een kijkje in het werken met Startblokken. Startblokken is een pedagogisch werkplan om de ontwikkeling van jonge kinderen optimaal te stimuleren. In twee weken krijg je handvatten, inspiratie en inzichten op basis waarvan je op de groep nog beter invulling kunt geven aan het aanbieden van betekenisvolle activiteiten. Tijdens deze training geven we je tips die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk. We zoomen tijdens de training ook in op de eventuele invloed die de lockdown heeft (gehad) op de kinderen en hun ontwikkeling. Hoe ga je hiermee om en hoe blijf je in verbinding met de kinderen die thuis zijn?

Digital social learning
We maken daarbij gebruik van digital social learning. Zo leer je van en met andere professionals door middel van het met elkaar delen van ervaringen en ideeën, waaraan je zelf misschien niet denkt! Er is ook een expert in de omgeving aan wie je eventuele vragen altijd kan stellen.

Wil jij in deze lockdown je medewerkers de kans geven zich te blijven ontwikkelen? Coronaproof vanuit huis? Dat kan met onze gratis mini-training Betekenisvol spel. In twee weken tijd geven we pedagogisch professionals handvatten, inspiratie en inzichten. Lees hier meer informatie of schrijf je direct in!