Knowhouse - online leren

Terugblik mini-training

Delen op social media

Begin januari 2021 startte 450 pedagogisch professionals vol energie met de gratis mini-training Betekenisvol spel. De mini-training was een kennismakingscadeautje van De Activiteit en Knowhouse.

Begin januari 2021 startte 450 pedagogisch professionals vol energie met de gratis mini-training Betekenisvol spel. De mini-training was een kennismakingscadeautje van De Activiteit en Knowhouse. Tijdens de training kregen de deelnemers handvatten, inspiratie en inzichten op basis waarvan ze op de groep nog beter invulling kunnen geven aan het aanbieden van betekenisvolle activiteiten. Het creëren van betekenisvol spel is juist in de lock-downtijd een hele uitdaging. Dit alles ging via het unieke digital social learning. We kregen van de deelnemers als gemiddeld eindcijfer een 7,6. Een prachtig cijfer als je het ons vraagt! Ook kregen we mooie feedback van de deelnemers. Een greep hieruit:

“Ik vond het fijn dat het divers was. Een stukje theorie, filmfragmenten en je eigen ervaringen delen.”

“De mini-training is op een hele toegankelijke manier vormgegeven. Het was fijn dat deze in verschillende onderdelen wordt aangeboden, waarbij het heel waardvol is om elkaars reacties te kunnen lezen. Daar leer je veel van! Het was ook heel prettig om op elk gewenst moment in die twee weken in te loggen.

De kritische noten en tips die we ontvingen, nemen we weer mee in de ontwikkeling van nieuwe learnings. Wij kijken met een goed gevoel terug op dit mooie cadeautje aan het begin van het jaar!