baby-expert

Word baby-expert!

Delen op social media

Op 6 april start de online cursus Baby-expert via open inschrijving! Zowel voor individuele medewerkers als maatwerk voor kinderopvangorganisaties. In de cursus zoomen we specifiek in op de ontwikkeling van nuljarigen. Dit alles via digital social learning. Het voordeel? Medewerkers hoeven niet uitgepland te worden. Zij nemen deel vanuit huis en op de momenten dat het hen past.

Word baby-expert!

Leer efficiënt en vanuit huis via digital social learning

We bieden nu de cursus Baby-expert op open inschrijving aan. Zowel voor individuele medewerkers als maatwerk voor kinderopvangorganisaties. In de cursus zoomen we specifiek in op de ontwikkeling van nuljarigen en hetgeen zij nodig hebben om zich optimaal te ontwikkelen. Dit alles via digital social learning. Het voordeel? Medewerkers hoeven niet uitgepland te worden. Zij nemen deel vanuit huis en op de momenten dat het hen past. Daarmee faciliteer je als werkgever je werknemer optimaal in zijn/haar ontwikkeling.

 

Waarom digital social learning?
Knowhouse gelooft in de kracht van delen. Delen van kennis en ervaring. Zodat deelnemers naast theoretische kennis ook nieuwe inzichten en inspiratie op doen. Zo wordt delen vermenigvuldigen! De cursus Baby-expert bestaat uit een groot aantal uiteenlopende leerobjecten. Een video, artikel, opdracht, blog, podcast, webinar. Per onderwerp wordt de beste en leukste manier gekozen om de lesstof te behandelen. Zo blijven deelnemers geboeid en leren ze het best! Onder begeleiding van een moderator gaan zij door de stof heen en reageren ze op de leerobjecten én elkaar. Daarmee ontstaat er een rijke leeromgeving waarbij deelnemers ook van elkaar leren en inspiratie opdoen.

 

Wet IKK
Na het volgen van deze cursus zijn deelnemers bevoegd om te werken op een babygroep conform de eisen van de Wet IKK. Deze cursus is opgenomen in het scholingsaanbod van FCB.

 

Informatie
De cursus start op 6 april 2021. Meer weten over de cursus Baby-expert? Ga dan naar onze aanbodspagina of lees de blog van deelnemer Pascale.