Knowhouse - samen online leren
Ons aanbod

BHV Kind & Omgeving

Binnen deze training ga je aan de slag met bedrijfshulpverlening gericht op het werken met kinderen. Met kennis als basis ga je de vaardigheden trainen die je nodig hebt om kinderen een veilige omgeving te bieden en hulp wanneer nodig.

Wat ga ik leren?

Je leert tijdens deze training hoe je een situatie en de omgeving kunt inschatten om deze veilig te maken en te houden voor kinderen. Ook weet je na afloop welke hulp je kunt bieden in geval van een calamiteit.

We bieden deze training aan via digital social learning.

Wat levert het me op? Een overzicht.

Knowhouse - online leren
Inzicht in je sterke en minder sterke kanten als BHV'er
Knowhouse - online leren
Kennis om een calamiteit juist in te schatten en te kunnen handelen
Knowhouse - online leren
De competentie om een situatie veilige te maken en houden
Knowhouse - online leren
Een landelijk erkend certificaat
Data training
Online

Gerelateerd aanbod

Online leren bij Knowhouse

Betekenisvol spel

Maak in slechts twee weken tijd kennis met Startblokken. Je krijgt tijdens de mini-training handvatten, inspiratie en inzichten. Zo kun je  op de groep nog beter invulling geven aan het aanbieden van betekenisvolle activiteiten.

 

VVE – Opfrisser

Deze cursus is het vervolg op de cursus VVE – Basis.  We gaan dieper in op voorschoolse educatie bij peuters en frissen tegelijkertijd je basiskennis weer even op!

 

baby-expert

Baby-expert

Tijdens deze cursus leer je meer over het werken met nuljarigen. We zoomen specifiek in op de ontwikkeling van de allerjongste kinderen en hetgeen zij nodig hebben om zich optimaal te ontwikkelen.

Knowhouse - online leren

Digital Social learning

Ons aanbod is gebaseerd op digital social learning. Het woord ‘social’ zegt het al; we vormen een soort community waarin je niet alleen kennis kunt halen maar ook kunt brengen. Dat zorgt voor een rijke leeromgeving!