Knowhouse - samen online leren
Ons aanbod

BHV Kind & Omgeving

Binnen deze training gaan jouw pedagogisch medewerkers aan de slag met eerste hulp en bedrijfshulpverlening gericht op het werken met kinderen. De deelnemers doen de benodigde kennis op via digital social learning, om vervolgens de vaardigheden te oefenen in de praktijk.

 

Wat biedt deze learning?

Pedagogisch medewerkers leren tijdens deze training hoe zij een situatie en de omgeving kunnen inschatten om deze veilig te maken en te houden voor kinderen. Ook weten ze na afloop welke hulp zij kunnen bieden in geval van een calamiteit.

We bieden deze training aan via digital social learning. Studiemateriaal is hiermee automatisch inbegrepen. We bieden deze training aan in samenwerking met Verrijt. De genoemde looptijd van vier weken is indicatief. Als je voor jouw medewerkers een andere looptijd beter passend vindt dan is dit in overleg mogelijk.

Theorie vs. praktijk

Het afronden van de digitale training biedt het toegangsbewijs tot het praktijkgedeelte. De deelnemer voert dan in een tijdsbestek van vier uur verschillende handelingen op het gebied van eerste hulp,  brand en ontruiming uit onder toeziend oog van een instructeur van onze gecertificeerde partner Verrijt. Na een succesvolle praktijkdag ontvangt de deelnemer een NIKTA persoonscertificaat BHV Module Kind en Omgeving, waarmee zowel de Arbowet (art. 15) als de Wet Kinderopvang/IKK afgedekt zijn op het gebied van Kinder-EHBO en BHV. Dit certificaat is één jaar geldig.

Meer info

Online Vanaf  195,00 p.p.
Startdatum in overleg (in-company)

training overzicht

4 weken
8 uur (theorie)
4 uur (praktijk)

Vragen? Neem contact op met Knowhouse.

Wat levert deze learning op? Een overzicht.

Knowhouse - online leren
Een landelijk erkend certificaat
Knowhouse - online leren
Kennis om een calamiteit juist in te schatten en te kunnen handelen
Knowhouse - online leren
De competentie om een situatie veilig te maken en houden
Knowhouse - online leren
Een sterke basis om te kunnen fungeren als (kinder)EHBO'er en BHV'er

Reviews

Gerelateerd aanbod

Connect met culturen

Binnen de kinderopvang is er een toename van kinderen uit verschillende culturen. Dat vraagt iets anders van pedagogisch professionals. In deze learning geven we inzichten en handvatten waarmee professionals beter in verbinding kunnen komen met kinderen met een andere culturele achtergrond en hun ouders.

Pro op de bso

Deze learning helpt jouw pedagogisch medewerkers om zichzelf verder te ontplooien tot een ware ‘pro’ op de bso. Een diversiteit aan onderwerpen komt aan bod, waaronder de aanpak bij ‘lastig’ gedrag en tips omtrent het aanbod voor 8+’ers.

Online leren bij Knowhouse BHV Kind en Omgeving

Herhaling BHV Kind & Omgeving

Binnen deze training gaan jouw pedagogisch medewerkers aan de slag met eerste hulp en bedrijfshulpverlening gericht op het werken met kinderen. De deelnemers frissen hun kennis op via digital social learning, om vervolgens de vaardigheden te herhalen in de praktijk.

 

Digital Social learning

Ons aanbod is gebaseerd op digital social learning. Het woord ‘social’ zegt het al; we vormen een soort community waarin je niet alleen kennis kunt halen maar ook kunt brengen. Dat zorgt voor een rijke leeromgeving!