Knowhouse - samen online leren
Ons aanbod

BHV Kind & Omgeving

Binnen deze training gaan pedagogisch medewerkers aan de slag met bedrijfshulpverlening gericht op het werken met kinderen. Met kennis als basis gaan zij de vaardigheden trainen die nodig zijn om kinderen een veilige omgeving te bieden en hulp wanneer nodig.

Wat biedt deze learning?

Pedagogisch professionals leren tijdens deze training hoe zij een situatie en de omgeving kunnen inschatten om deze veilig te maken en te houden voor kinderen. Ook weten ze na afloop welke hulp zij kunnen bieden in geval van een calamiteit.

We bieden deze training aan via digital social learning.

Wat levert deze learning op? Een overzicht.

Knowhouse - online leren
Inzicht in de sterke en minder sterke kanten als BHV'er
Knowhouse - online leren
Kennis om een calamiteit juist in te schatten en te kunnen handelen
Knowhouse - online leren
De competentie om een situatie veilige te maken en houden
Knowhouse - online leren
Een landelijk erkend certificaat
Data training
Online

Gerelateerd aanbod

Online leren bij Knowhouse

Betekenisvol spel

Maak in slechts twee weken tijd kennis met Startblokken. Je medewerkers krijgen tijdens de mini-training handvatten, inspiratie en inzichten. Zo kunnen pedagogisch medewerkers op de groep nog beter invulling geven aan het aanbieden van betekenisvolle activiteiten.

VVE – Opfrisser

Deze cursus is het vervolg op de cursus VVE – Basis.  We gaan dieper in op voorschoolse educatie bij peuters en frissen tegelijkertijd je basiskennis weer even op!

 

baby-expert

Baby-expert

Tijdens deze cursus leren pedagogisch medewerkers meer over het werken met nuljarigen. We zoomen specifiek in op de ontwikkeling van de allerjongste kinderen en hetgeen zij nodig hebben om zich optimaal te ontwikkelen.

Knowhouse - online leren

Digital Social learning

Ons aanbod is gebaseerd op digital social learning. Het woord ‘social’ zegt het al; we vormen een soort community waarin je niet alleen kennis kunt halen maar ook kunt brengen. Dat zorgt voor een rijke leeromgeving!