Ons aanbod

VVE – Opfrisser

Deze cursus is het vervolg op de cursus VVE – Basis.  We gaan dieper in op voorschoolse educatie bij peuters en frissen tegelijkertijd je basiskennis weer even op!

 

Wat ga ik leren?

Deze cursus is het vervolg op de cursus VVE – Basis. Tijdens deze cursus gaan we dieper in op voorschoolse educatie bij peuters en frissen we je basiskennis op. De methode die we hierbij hanteren is Startblokken. Hierbij staat spel centraal. Door te spelen ontwikkelen kinderen zich in de volle breedte. Dat gaat echter niet vanzelf; als professional heb je invloed op de ontwikkeling door gericht deel te nemen aan het spel van kinderen. Tijdens deze cursus herhalen we hoe dit moet en geven we je verdiepende handvatten. We bieden deze training aan via digital social learning. Studiemateriaal is hiermee automatisch inbegrepen.

We bieden deze learning aan in samenwerking met De Activiteit.

Wat levert het me op? Een overzicht.

Je krijgt kennis van de meest actuele inzichten binnen Startblokken. Aan het eind van de cursus kun je:

Knowhouse - online leren
Een pedagogische basis en een ontwikkeling bevorderende interactie creëren
Knowhouse - online leren
Een betekenisvol activiteitenaanbod en een rijke speel/leeromgeving ontwerpen
Knowhouse - online leren
Systematisch begeleiden van activiteiten
Knowhouse - online leren
Handelingsgericht observeren, registreren en evalueren
Knowhouse - online leren
Betrokkenheid van ouders vormgeven via de methode van Startblokken
Knowhouse - online leren
Met collega’s samenwerken via de methode van Startblokken
Meer info

Online In-company

cursus overzicht

8 weken
23.5 uur

Vragen? Neem contact op met Knowhouse.

Reviews VVE Verdieping

Gerelateerd aanbod

baby-expert

Baby-expert (STAP)

Tijdens deze cursus, die je kunt volgen vanuit je STAP-budget, leer je meer over het werken met nuljarigen. We zoomen specifiek in op de ontwikkeling van de allerjongste kinderen en hetgeen zij nodig hebben om zich optimaal te ontwikkelen.

Online leren bij Knowhouse

BHV Kind & Omgeving | Herhaling

Binnen deze training gaan jouw pedagogisch medewerkers aan de slag met bedrijfshulpverlening gericht op het werken met kinderen. De deelnemers doen de benodigde kennis op via digital social learning, om vervolgens de vaardigheden te oefenen in de praktijk.

 

Online leren bij Knowhouse

Betekenisvol spel

Maak in slechts twee weken tijd kennis met Startblokken. Je medewerkers krijgen tijdens de mini-training handvatten, inspiratie en inzichten. Zo kunnen pedagogisch medewerkers op de groep nog beter invulling geven aan het aanbieden van betekenisvolle activiteiten.

Knowhouse - online leren

Digital Social learning

Ons aanbod is gebaseerd op digital social learning. Het woord ‘social’ zegt het al; we vormen een soort community waarin je niet alleen kennis kunt halen maar ook kunt brengen. Dat zorgt voor een rijke leeromgeving!