Ons aanbod

Gezondheids-programma voor peuters: Sti-Sta-Sterk

Sti-Sta-Sterk is een gezondheidsprogramma voor pedagogisch medewerkers en bestaat uit een online learning, een hapklaar activiteitenprogramma, tips voor ouders en een uitgebreide materialenbox.

Mental fitness

Je medewerkers duiken in de wereld van het mediteren. Deze training geeft hun persoonlijke ontwikkeling een boost. Balans, innerlijke rust, focus en toewijding zijn key.

baby-expert

Baby-expert

Tijdens de cursus Baby-expert zoomen we specifiek in op de ontwikkeling van de allerjongste kinderen en hoe pedagogisch medewerkers hen kunnen ondersteunen in deze cruciale groeifase. Na afloop ontvangen pedagogisch medewerkers het erkende certificaat ‘baby-expert’ ontvangen, dat vanaf 1 januari 2025 verplicht is.

VVE – Basis

Deze learning bevat het gedachtegoed van Startblokken. Startblokken is een landelijk erkend werkplan om de ontwikkeling van jonge kinderen optimaal te stimuleren.

Online leren bij Knowhouse

Betekenisvol spel

Maak in slechts twee weken tijd kennis met Startblokken. Je medewerkers krijgen tijdens de mini-training handvatten, inspiratie en inzichten. Zo kunnen pedagogisch medewerkers op de groep nog beter invulling geven aan het aanbieden van betekenisvolle activiteiten.

Verder met VE

Ontdek de verfrissende verdieping van werken met VE (Vroeg- en Voorschoolse Educatie) in de kinderopvang via onze learning ‘Verder met VE’. Deze cursus, gebaseerd op de erkende VVE-aanpakmethode Startblokken van Basisontwikkeling, is specifiek ontworpen om de ontwikkeling van jonge kinderen optimaal te ondersteunen.